Sportakkoord Sittard-Geleen

SportContrainer

Sittard-Geleen is een stad van veerkracht. Dat betekent dat we het belangrijk vinden om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren. Dat doen we onder meer door sport en beweging voor iedereen leuk en toegankelijk te houden. Dat kan al heel eenvoudig, door lekker buiten te sporten. In het park, op straat of in de wijk. En wij maken dat vanaf nu nóg leuker en makkelijker met de SportContrainer.

Bewegen en trainen dichtbij huis

De SportContrainer is een grote container vol met spullen om te bewegen en te trainen. Je kunt deze gratis gebruiken, wanneer het jou uitkomt! De SportContrainer verhuist iedere twee maanden naar een nieuwe plek in de gemeente. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk mensen in onze gemeente deze gebruiken en lekker (samen) sporten, dichtbij huis.

Waar vind je de SportContrainer?

De SportContrainer staat van 16 mei tot en met 11 juli op het grasveldje bij de atletiekbaan in Sittard (Eggerweg). Zodra de volgende locatie bekend is, lees je dat hier!

Inspiratie

Benieuwd hoe je de SportContrainer kunt gebruiken? Bekijk dan snel onze workouts, eentje voor beginners en eentje voor gevorderden. De video's zijn ook makkelijk te bekijken via een QR-code bij de SportContrainer. 

Contact

www.sittard-geleen.nl
Gemeente Sittard-Geleen
Postbus 18
6130 AA Sittard
tel. 14 046
Stuur ons een bericht

MetSittardGeleen is een initiatief van de gemeente Sittard-Geleen

Logo Gemeente Sittard-Geleen

 

 

Cookie-instellingen