Kleine Steeg Sittard

Verslag informatiebijeenkomst 18 maart

Beheerder Metsittardgeleen 04-04-2024 88 keer bekeken

Tijdens een informatiebijeenkomst op 18 maart 2024 presenteerden wij het concept stedenbouwkundig ontwerp voor Kleine Steeg aan omwonenden en andere belangstellenden. Lees hier het verslag van deze bijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst was er ruimte om vragen te stellen. Aanwezigen konden ook meedenken over de inrichting van het openbaar gebied en thema’s als bebouwing en duurzaamheid. Vragen en suggesties gingen onder meer over parkeren, geluid, de woningtypes en het aantal bouwlagen en aandacht voor een prettige, lichte en veilige leefomgeving met ruimte voor groen en ontmoeting. U vindt deze terug in het verslag van de bijeenkomst.

De reacties nemen we mee in de uitwerking van het voorlopig ontwerp stedenbouwkundig plan, beeldkwaliteitsplan en inrichtingsplan voor het openbare gebied. Zodra deze plannen gereed zijn, laten we deze weer graag aan u zien. Het streven is om het definitief stedenbouwkundig ontwerp aan het eind van dit jaar te laten vaststellen door het college. Via deze website houden we u op de hoogte. 

Contact

www.sittard-geleen.nl
Gemeente Sittard-Geleen
Postbus 18
6130 AA Sittard
tel. 14 046
Stuur ons een bericht

MetSittardGeleen is een initiatief van de gemeente Sittard-Geleen

Logo Gemeente Sittard-Geleen

 

 

Cookie-instellingen