Ontwerp Huis aan de Markt: Wat vindt u ervan?

15-11-2021
452 keer bekeken

Vrijdag 12 november opende aan de Markt in Sittard de Expo Huis aan de Markt. In deze expo is het ontwerp te zien van het nieuwe Huis aan de Markt. Heeft u het al bekeken, wat vindt u ervan?

Het Huis aan de Markt wordt een representatieve ontmoetingsplek van de gemeente waar bestuur, ondernemers, inwoners en partners elkaar kunnen ontmoeten.

Het ontwerp hiervoor is nog tot en met woensdag 17 november 17.00 uur te bekijken. Dat kan in de Expo aan de Markt, maar ook hierLaat ons weten wat u ervan vindt, want uw stem telt mee in de beoordeling! Reageren kan door een paar korte vragen te beantwoorden. Sinds de opening is het ontwerp al door ruim 400 mensen beoordeeld. De resultaten worden door de Adviescommissie Binnenstad verzameld en meegenomen in de beoordeling van het ontwerp. Dus laat uw stem horen!

Wilt u een bezoekje brengen aan de Expo? Deze is alleen dinsdag 16 en woensdag 17 november nog geopend, van 12.00 tot 17.00 uur. 

+++ De Expo Huis aan de Markt en de online vragenlijst zijn inmiddels gesloten, het is niet meer mogelijk om op het ontwerp te reageren. Meer informatie over het vervolgproces volgt eind november, als de uitslag van de voorlopige gunning bekend wordt. +++

Afbeeldingen

Contact

www.sittard-geleen.nl
Gemeente Sittard-Geleen
Postbus 18
6130 AA Sittard
tel. 14 046
Stuur ons een bericht

MetSittardGeleen is een initiatief van de gemeente Sittard-Geleen

Logo Gemeente Sittard-Geleen

 

 

Cookie-instellingen